عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

دستپاچگی دولت سوئد در پی صدور مجوز سوزاندن تورات

دستپاچگی دولت سوئد در پی صدور مجوز سوزاندن تورات در پی صدور مجوز سوزاندن تورات در سوئد، استکهلم از طریق مقامات ارشد این کشور پیامی به تل آویو ارسال کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، استکهلم از طریق مقامات ارشد این کشور پیامی به تل آویو ارسال کرده مبنی بر اینکه در حال تلاش برای تغییر قوانین محلی پس از سوزاندن کتب مقدس است تا این امر در آینده امکان پذیر نباشد.

 

با این حال گفته شده که این اقدام زمان‌بر خواهد بود و مشخص نیست که از سوزاندن تورات جلوگیری شود.

 

به گزارش سی ان ان، اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی به صدور مجوز سوزاندن تورات و انجیل در محوطه سفارت اسرائیل در استکهلم توسط مقامات سوئد واکنش نشان داد و در توییتی نوشت:» مجوز سوئد به سوزاندن و هتک حرمت کتاب‌های مقدس را شدیدا محکوم می‌کنم. اکنون دلهایمان از تصمیم به سوزاندن تورات به لرزه افتاده است.»

 

پیش از این، پلیس سوئد در رابطه با موضوع صدور مجوز آتش زدن کتاب مقدس در مقابل سفارت اسرائیل، خاطرنشان کرد که می‌تواند اجازه برگزاری یک مراسم جمعی را برای ابراز افکار عمومی بدهد، اما اجازه سوزاندن متون مذهبی را نمی‌دهد.

 

در اوایل ژوئیه، پلیس سوئد دریافت چندین درخواست برای سوزاندن عمومی متون مقدس ادیان ابراهیمی، مسیحیت، یهودیت و اسلام را تأیید کرد. در میان آنها، درخواست سوزاندن تورات و انجیل در سفارت اسرائیل در پایتخت در ۱۵ ژوئیه دریافت شد، این درخواست روز جمعه پذیرفته شد.

 

کارینا اسکاگرلیند، سخنگوی پلیس گفت: پلیس برای سوزاندن متون مختلف مذهبی مجوز صادر نمی‌کند و پلیس فقط مجوز برگزاری جلسات عمومی و ابراز عقاید را صادر می‌کند این یک تفاوت مهم است.

 

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز پیش از این به تصمیم مقامات سوئدی برای برآورده کردن درخواست برای راهپیمایی روز شنبه واکنش نشان داده و از سوی خود به شدت محکوم کرد.

 

گفتنی است اواخر ماه گذشته یک فرد افراط گرا نسخه‌ای از قرآن کریم را در مقابل مسجدی در استکهلم، پایتخت سوئد به آتش کشید که موجب اعتراضات شدیدی در کشور‌های مختلف به ویژه عراق شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار